Φωτογραφίες

Όλοι μας έχουμε καλλιτεχνική φύση. Και αν νομίζουμε ότι δεν έχουμε είναι γιατί δεν την ανακαλύψαμε, δεν τη συνειδητοποιήσαμε ακόμα.

Στην τέταρτη δεκαετία της ζωής μου συνειδητοποίησα το πάθος μου για τη φωτογραφία. Μία τέχνη ιδιαίτερη, παραπλανητικά απλή αλλά ουσιαστικά πολυεπίπεδη, επιδραστική (στο φωτογράφο και στο θεατή), ιδιαίτερη. Ξεκίνησα να τη μαθαίνω σε μεγάλη ηλικία και δεν το μετάνιωσα!

Ακόμα είμαι μαθητής στο ξεκίνημα και εδώ θα βρείτε μερικές από τις φωτογραφίες μου που μου αρέσουν, που με εκφράζουν, που μου προκαλούν την προσοχή, μου πυροδοτούν συναισθήματα και σκέψεις, με ταξιδεύουν.

Όχι απαραίτητα στη χρονική στιγμή και στο μέρος όπου τις συνέλαβα (τότε θα ήταν αναμνηστικές ή τουριστικές), αλλά σε μία παράλληλη πραγματικότητα που περιέχει μεν αντικειμενικά στοιχεία αλλά αποτυπώθηκε θεματικά, τεχνικά, αισθητικά και εννοιολογικά με τρόπο που εκφράζει προσωπικά μου βιώματα και ασυνείδητες διεργασίες.

Όλες οι φωτογραφίες είναι πρωτότυπες δικές μου. Απολαύστε τις!

Discarded@Chalandri

Ένα project στα πλαίσια του εργαστηρίου φωτογραφίας “Ο Λόγος στην Εικόνα” του Μπάμπη Κουγεμήτρου, υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλανδρίου (2018-2019). Το θέμα είναι αντικείμενα πεταμένα σε δημόσιους χώρους στο Χαλάνδρι, ιδωμένα με έναν τρόπο σχεδόν μη ανθρώπινο, στο ίδιο επίπεδο, από κοντά και με το αντικείμενο έντονα στο επίκεντρο της προσοχής.

Μοιραστείτε αυτήν τη σελίδα: