Μην αναβάλλεις τη ζωή σου!

Αυτό που αναμένεις με λαχτάρα να έρθει, μπορεί και να μην έρθει ποτέ!

Αυτό που σου υποσχέθηκαν, μπορεί και να μην εκπληρωθεί ποτέ!

Αυτό που σου στέρησαν ή που έχασες, μπορεί και να μην το πάρεις πίσω ποτέ!

Αυτό που έχεις τόσο μεγάλη ανάγκη και αφιερώνεις την ενέργειά σου και τη ζωή σου για να συμβεί, μπορεί και να μη συμβεί ποτέ!

Αυτό που δεν έγινε ήδη, μπορεί και να μην γίνει ποτέ!

Η αληθινή ζωή είναι τώρα, ούτε στο μέλλον, ούτε μετά θάνατον. Με αυτά που έχεις τώρα. Με τους ανθρώπους και τα πράγματα που υπάρχουν τώρα, έτσι ακριβώς όπως είναι τώρα, όχι όπως δεν είναι πια, ούτε όπως θα ήθελες ή ελπίζεις να γίνουν.

Οι σκέψεις που σε ταξιδεύουν στο χρόνο δεν είναι ζωή, είναι εικονική πραγματικότητα, είναι νοερή αποκοπή από τη ζωή, είναι διαφυγή στο φανταστικό, είναι ένας σίγουρος τρόπος να χάσεις τη μοναδική πραγματική ευκαιρία να ζήσεις, αυτήν που έχεις τώρα. Η ελπίδα και η προσμονή μπορεί να σε στηρίξουν, αλλά και να σε αποπλανήσουν. Ζήσε τη στιγμή με αποδοχή, με επίγνωση,  με προσήλωση, με πάθος. Τότε, σχεδόν μαγικά, όλα φαίνονται και βιώνονται πιο εύκολα και πιο φυσικά. Και αν δεν το αντέχεις, ζήτα βοήθεια, θεραπεία, ό,τι χρειαστεί για να σταματήσεις να δραπετεύεις στο χρόνο, να πάψει να περνάει η ζωή σου ανεκμετάλλευτη, σα να τη ζει κάποιος άλλος… 

Copyright 2015 Υπάτιος Βαρελάς
Πρώτη δημοσίευση: Εναλλακτική Δράση

Μοιραστείτε αυτήν τη σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *